Felanmälan

Felanmälan av gemensamma utrymmen görs till info@brfodde.se, om anmälan inte går via styrelsen kan det komma att debiteras anmälaren.


Akuta fel i gemensamma utrymmen kan boende felanmäla.
Felanmäl här 

 

CEMI AB
Tel:
 0774-400 990

 • Lämna Namn, adress, lägenhetsnummer, ärende och kontaktuppgifter (Lgh-nummer står angett ovanför din lägenhetsdörr)
 • Telefontid helgfria vardagar klockan 7.00–16.00
 • Behöver du avboka din felanmälan?
  Avbokning ska ske senast 24 timmar före inbokat möte till felanmalan@cemi.se eller 0774-400 990.
  I de fall du av någon anledning inte är anträffbar, och inte avbokat din service i god tid, debiteras du för nerlagda kostnader för besöket.
 • CEMI AB hanterar felanmälan
  Du som medlem i bostadsföreningen debiteras för sådana ärenden som är självförvållande, handhavandefel och inte inom föreningens ansvar (tex. garanti av vitvaror).
 • Ärenden som är inom garanti bör skickas till Ikano Eftermarknad och inte CEMI AB då ni kommer debiteras för arbetet.Jour - Dygnet Runt Fastighetsservice

08-18 70 00

Kontaktas vid akuta fel som inte kan vänta efter kontorstid (klockan 16.00–07.00).


Skadedjur

Anticimex: 075-245 10 00
Försäkringsbolag: Gjensidige

Föreningens organisationsnummer: 769613-9166

Bredbrand-Telefoni-tv

Kontakta Comhem.

Behöver du fler lägenhetsnycklar?

Behöver du fler lägenhetsnycklar ordnar du det enkelt själv. Du kan t.ex. höra av dig till BBgruppen. Du hittar dem i Kista resp. Västberga.

Ofta när man beställer tillverkning av fler nycklar krävs det att du tar med dig ID-handling, senaste månadsavin samt den nyckel som du vill kopiera. Du betalar på plats och får nästan alltid din nya nyckel omgående.


Du tar ansvar för din lägenhet

Som ägare av din bostadsrätt är du ansvarig för skador som uppkommer. Du måste själv hålla lägenheten i gott skick och betala för underhåll och reparationer av t ex vitvaror, golv, väggar, dörrar och tak som inte omfattas av garantin. Du kan göra många förändringar i lägenheten, men inga större förändringar får göras utan tillstånd från styrelsen. Det gäller bland annat ingrepp i bärande konstruktioner, ändringar av stamledningar och uppsättning av markiser.
Läs mer om vad det innebär nedan:

Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel

Föreningen förvaltas av CEMI AB.